Het oliedispersiebad 

Overal ter wereld bevinden zich heilzame bronnen. Uit diepe aardlagen komt daar het meestal warme water aan het oppervlak. Sinds mensenheugenis worden deze geneeskrachtige bronnen gebruikt om nieuwe krachten op te doen.

Tot op de dag van vandaag maken mensen gebruik van deze bronnen. De warmte, de minerale substanties in het water en de natuurlijke omgeving zorgen voor een uitzonderlijke ervaring.

klik om te vergroten

Een vergelijkbare ervaring bieden wij u met de heilzame baden in Therapeuticum Egelantier. Warm water, de geneeskrachtige werking door de unieke vermenging van zuivere oliën met water, een tintelende onderwater-borstelmassage en tenslotte een rustpakking waarin de behandeling helemaal tot zijn recht komt. Zo is de levenschenkende kracht van heilzame bronnen binnen uw bereik, zonder dat u ervoor op reis moet.

Elke olie heeft zijn eigen toepassing. We hebben meer dan 50 oliën beschikbaar; een zeer rijke schakering die ook uw specifieke wensen zal vervullen.

Als u interesse of vragen heeft, dan horen we het graag.

Chris Vree, fysiotherapeut en opgeleid in de oliedispersie-badtherapie.

Kosten en vergoeding

Kosten voor een complete oliedispersiebad-behandeling: € 79,00.

De behandeling wordt vergoed door een aanvullende verzekering voor alternatieve zorg, als uitwendige therapie op antroposofische basis. Vraagt u wel eerst even na of u een verwijzing van uw huisarts nodig heeft.

U kunt desgewenst vooraf een antroposofisch arts consulteren, die u kan vertellen welk bad het beste voor u geschikt is.

« terug